Ječmen a chlorella
Božena Hejtmancová
O mě:
Jsem zdravotní sestra s dlouholetou praxí a denně vidím, jak lidé kolem mě jsou stále více nemocní.
Klasická léčba nabízí často chemické léky, které potlačují jen příznaky chronických nemocí. Rozhodla jsem se s tím něco udělat a nabízím pomoc těm, kteří se chtějí o své zdraví starat a pomoci si ho zlepšit a udržet jinými způsoby.
Ječmen a chlorela
Jednoduché zelené potraviny, které nám s láskou příroda nabízí
Jíme zdravě každý den?
Jíme zdravé potraviny každý den?
Dodržujeme zdravý životní styl každý den?
Proč jsem tedy všichni často nemocní?
Protože jsme, to co jíme!
Ječmen a chlorella nám doplní, to co chybí a odvede, co přebývá.
Ječmen
Co to je?
-nápoj ze šťávy mladého zeleného ječmene, šetrně zpracovaný do formy instantního prášku
-100% čistý, bez konzervantů, plnidel a pojiv
-životadárná zelená míza-krev rostlin
-jednoduchý, komplexní zdroj živin, podporující životní sílu
Co umí?
-doplnit to, co v dnešní stravě chybí, abychom zůstali zdraví
-pomáhá vyživit a vyčistit tělo, aby samo bojovalo s nemocemi, které již máme
Chlorella
Co to je?
-sladkovodní jednobuněčná řasa, šetrně zpracovaná do formy tablet tak, aby byl maximálně využit její obsah
-první organismus na této planetě, nezná stárnutí, stále se dělí, nemá geneticky zakódovanou smrt
-100% čistá, bez konzervantů, plnidel a pojiv
Co umí?
-z vody, vzduchu a slunce si vytváří podobně jako ječmen chlorofyl, vitamíny, minerály, antioxidanty a mnoho dalších látek
-čistí nám střeva stejně jako umí čistit vodu v jezerech
-chová se jako každá zelenina, posiluje zdraví tím, že nám pomáhá v boji s nemocemi
Pro koho jsou zelené potraviny určeny?
-pro zdravé jedince jako prevence
-pro nemocné jako součást vyvážené stravy
-pro sportovce ke zvýšení výkonnosti
-pro všechny věkové kategorie
-vhodné i pro nemocné s chorobami střev a autoimunitními onemocněními